32+ Fotomaç Franck Ribery Galatasaray Pictures

32+ Fotomaç Franck Ribery Galatasaray Pictures. Fotomaç‏verified account @fotomac 2h2 hours ago. Yönetim, fatih terim'in istekleri doğrultusunda kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Koşarak geldi, kaçarak gitti: Franck Ribery | Goal.com
Koşarak geldi, kaçarak gitti: Franck Ribery | Goal.com from images.performgroup.com
Galatasaray'ın sportif direktörü cenk ergün duyurmuştu. Bayern münih ile sezon sonunda yollarını ayırmayı planlayan fransız yıldız franck ribery'nin yolu yeniden türkiye'ye gelebilir. Galatasaray'ın, bayern münih'e veda eden eski futbolcusu franck ribery için 2 yıllık teklif yaptığı iddia edildi.

Bayern münih'ten ayrılacağı açıklanan ribery'nin yeni takımı merak ediliyor.

Bruma'da şu anda gösterdiği performansla avrupa'dan birçok dev takımını peşine takarken, yönetim futbolcunun üstüne titriyor. Galatasaray başkan yardımcısı nasuhi sezgin çevresine, franck ribery'nin galatasaray'a geri dönmek istediğini ve yarım kalmış bir işim var. Bayern münih'te geçirdiği 12 sezonun ardından bu yaz takımdan ayrılacağı açıklanan franck ribery hakkında alman basınından galatasaray taraftarlarını çok heyecanlandıran bir haber geldi. 23 yaşındayken galatasaray'ın kapısından giren ve gösterdiği şaşaalı performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan fransız yıldız franck ribery, parasının 2 ay geç ödenmesini gerekçe.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url